Την οδοντίατρο και εθελόντρια Μαρία Στυλιανού καλωσόρισε ο Διονύσης Ζαμάνης

Θα είναι υποψήηφια με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

“Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» την Μαρία Στυλιανού.

Η Μαρία Στυλιανού μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Άνοιξη ως χειρουργός οδοντίατρος και ειδικεύεται στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με υπολογιστικά καθοδηγούμενη χειρουργική και χειρουργικούς νάρθηκες ακριβείας.

Είναι διαζευγμένη, μητέρα της 9χρονης Μαρκέλλας – Δήμητρας, μαθήτριας της Γ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης. Ασχολείται από ετών με τα κοινά προσφέροντας εθελοντικά σε δράσεις που αφορούν στην προστασία της μονογονεϊκής οικογένειας, παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» του πατέρα Αντώνιου, ενώ οι προσωπικές, δύσκολες, εμπειρίες της αποτέλεσαν την αφορμή για την συμμετοχή της και σε αντικαρκινικές οργανώσεις, όπως το «Άλμα Ζωής».

«Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά σε θέματα Παιδείας, Υγείας και Πολιτισμού. Μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας και στους κατοίκους του Διονύσου, σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες. Μπορούμε να εστιάσουμε στα καθημερινά μας προβλήματα αλλά και στον εξωραϊσμό του Δήμου ώστε να γίνει πόλος έλξης για τη νεολαία μας, για τους πολίτες, αλλά και για τους τουρίστες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, με τη δική σας ΣΤΗΡΙΞΗ!» — στην τοποθεσία Διόνυσος Αττικής”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ