Το Δημήτρη Ζαφειρόπουλο ανακοίνωσε ο Χρήστος Τσεβάς

Θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό “Η πόλη μας, το σπίτι μας”.

“Η πόλη μας, το σπίτι μας” – Δήμος Διονύσου

Με χαρά, ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος του Δημητρη Ζαφειρόπουλου με τον συνδυασμό μας «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ» μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Τσεβά.
Η πολύτιμη συμβολή, έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών στον τομέα της ανάπτυξης κρίνεται αναγκαία για έναν σύγχρονο , δημιουργικό και ανθρώπινο Δήμο.”

Ο Δ.Ζαφειρόπουλος ανέφερε:

“Φίλες & φίλοι

Ο Δήμος αλλάζει συνεχώς και νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, ανανεώνοντας ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, συμπορεύομαι με την ανεξάρτητη παράταξη 
του υπ. Δημάρχου Χρήστου Τσεβά, τολμώντας να αποδείξω στην πράξη την εμπιστοσύνη σε νέους, ελπιδοφόρους ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες και κυρίως αποφασισμένους να συμπαρασύρουν και άλλους ενεργούς πολίτες σε προοδευτικά μέτωπα, με διακριτή την επιθυμία για δημιουργία και ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, αλλάζοντας έτσι και την εικόνα της αδράνειας στην σημερινή κοινωνία .

Η συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να ξεπερνά κομματικές και πολιτικές αγκυλώσεις. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να εκφράσω μέσω της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου, όλους εσάς, τους συνδημότες μου, τις καθημερινές σας αγωνίες και κυρίως να συμβάλλω στη χάραξη νέων οριζόντων και δυνατοτήτων στο Δήμο μας. Με σεβασμό στους θεσμούς, αξιοσύνη στην υπηρέτηση του σκοπού ενός αυτοδιοικητικού στελέχους , με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και «καθαρό» βλέμμα στους μεγάλους στόχους ενός σύγχρονου, καινοτόμου και ανθρώπινου Δήμου που βάζει πρώτο τον πολίτη”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ