Το Μηχανικό Ιατρικών οργάνων Ιωάννη Ιεσσαί καλωσόρισε ο Δ.Ζαμάνης

Θα είναι υποψήφιος με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”.

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας, Ανοιχτοί Ορίζοντες, τον Ιωάννη Ιεσσαί.

Ο Ιωάννης Μ. Ιεσσαί γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών του χρόνων, το έζησε στον Εύξεινο Πόντο Σταμάτας και στην ευρύτερη περιοχή ενώ από το 2009 είναι μόνιμος κάτοικος. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά.

Σπούδασε Μηχανικός Ιατρικών οργάνων και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (King’s College London), όπου σπούδασε Φυσική με ειδίκευση στις Ιατρικές εφαρμογές. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού MSc στην Ιατρική Φυσική (Medical Physics) από το πανεπιστήμιο του Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της εργασιακής του πορείας ολοκλήρωσε παράλληλα σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκόβη.

Η εργασιακή του εμπειρία ξεκίνησε στο χώρο της εκπαίδευσης ως επιστημονικός συνεργάτης στα Τ.Ε.Ι Αθηνών. Ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Εργασίας Εμπειρογνωμόνων, πήρε μέρος στην μελέτη για τη «Δημιουργία κριτηρίων στα πλαίσια του οικολογικού σήματος, από την έναρξή της μέχρι και την επιτυχή έγκρισή της (8/1998 προσδιορισμός οικολογικών κριτηρίων ECOLABEL). Σε αυτό το πλαίσιο, συνεργάστηκε με άλλες κοινοτικές χώρες, συμμετείχε στην COMISSION (Βρυξέλλες) και στις ομάδες εργασίας που αφορούσαν την μελέτη του κύκλου ζωής του προϊόντος (LCI, LCA) σε συνεργασία με την Ολλανδική εταιρεία Συμβούλων TAUW MILIEU. Επίσης, συνέβαλε επιτυχώς στην επεξεργασία δεδομένων περιβαλλοντικού χαρακτήρα με ιδιαίτερη έμφαση στις χώρες του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εργάζεται στην εταιρεία PHILIPS από το 1997 στη θέση του Μηχανικού Πωλήσεων (Sales Engineer) στα Ακτινολογικά, Αγγειογραφικά Συστήματα, Αξονικούς/Μαγνητικούς Τομογράφους κ.λπ. Ανέλαβε υπεύθυνος προϊόντων Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών (Product Specialist) πραγματοποιώντας παρουσιάσεις και προσφορές και διαγνωστικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας τόσο στο Δημόσιο, όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Στη πορεία ανέλαβε καθήκοντα ως Υπεύθυνος Λογαριασμών Στρατηγικών Πελατών (Key Account Manager). Συμμετέχει στις προβλέψεις και στην στρατηγική πωλήσεων και προγραμματισμού ενώ είναι αρμόδιος για την σύνταξη εμπορικών προσφορών καθώς και την επικοινωνία με τον κατασκευαστικό οίκο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ