Το στέλεχος επιχειρήσεων Όμηρο Πανταζίδη παρουσίασε ο Διονύσης Ζαμάνης

Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”.

“Διονύσης Ζαμάνης:

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες», τον Όμηρο Πανταζίδη.

Ο Όμηρος Πανταζίδης μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη τους χειμώνες και στο Μπογιάτι τα καλοκαίρια, όπου είχε το σπίτι του ο παππούς του και τη συνέχεια οι γονείς του.

Μένει μόνιμα στον Άγιο Στέφανο από το 2000. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παδιά. Πήγε σχολείο στη Ν. Σμύρνη, στη Λεόντειο και στη Λ.Α.Ν.Σ. και αποφοίτησε από το Deree College με διπλό πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Αεροπορία.

Διετέλεσε στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, από το 1985 έως το 2010, ξεκινώντας από τις πωλήσεις και φτάνοντας σε θέσεις Εμπορικού και Γενικού Διευθυντή, με δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδος, σε καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Από το 2010 ασχολείται με τη παραγωγή οπτικού περιεχομένου και τη διαδικτυακή επικοινωνία, συνεργαζόμενος με την εταιρεία IMAGEPRO, στην Άνοιξη Αττικής.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά, τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα, με στόχο τη συμμετοχή του στη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας και της εικόνας του δήμου μας”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ