Τον Πολιτικό Μηχανικό & Πρωταθλητή Κολύμβησης Σταύρο Καραβασιλειάδη ανακοίνωσε ο Χρήστος Τσεβάς

Θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό “Η πόλη μας, το σπίτι μας”.

“Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα ως δημοτικό σύμβουλο του Σταύρου Καραβασιλειάδη στο συνδυασμό «Η Πόλη μας Το σπίτι μας» δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Τσεβά.

Ο Σταύρος Καραβασιλειάδης είναι κάτοικος Ανοίξεως του Δήμου Διονύσου, Πολιτικός μηχανικός με βασικές σπουδές και μεταπτυχιακό τίτλο στο City University of London.
Ήταν πρωταθλητής κολύμβησης και βαλκανιονίκης σε μικρή ηλικία, με συμμετοχές και νίκες στην εθνική ομάδα νέων. Πρόσφατα επέστρεψε πάλι στις πισίνες και τον πρωταθλητισμό, όπου αγωνίζεται πλέον στην κατηγορία των Μάστερς.
Επαγγελματικά ασχολείται με τις κατασκευές αλλά και με το Real Estate. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό αλλά και η ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των δημοτών μέσω της οικολογίας, είναι κάτι που τον απασχολεί ιδιαίτερα.
Η συμμετοχή του Σταύρου Καραβασιλειάδη, συνδυάζει τη στόχευση για σύγχρονη, καινοτόμα και βιώσιμη ανάπτυξη στο δήμο μας.

O ίδιος δήλωσε : “Πιστεύοντας ακράδαντα στις αυξημένες δυνατότητες αξιοποίησης του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος που προσφέρει η περιοχή μας, επιθυμούμε να συνδυαστεί το Τρίπτυχο (Αθλητισμός, Ανάπτυξη , Οικολογία ) προσφέροντας έτσι τη βέλτιστη λύση για μια βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας. Θα εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύοντας να αλλάξουμε τη ζωή των δημοτών μας προς το καλύτερο”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ