Υλικές ζημιές σε δύο καταστήματα εστίασης στην κεντρική πλατεία Δροσιάς από ανάφλεξη καμινάδας

ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Χάρη στην άμεση επέμβαση των Εθελοντικών Κλιμακίων Αγίου Στεφάνου και Ροδόπολης αποφεύχθηκε η επέκταση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε την Πέμπτη 7/3 (Τσικνοπέμπτη) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς, από ανάφλεξη καμινάδας. Η φωτιά προξένησε υλικές ζημιές τόσο στο ίδιο το κατάστημα όσο και σε διπλανή επιχείρηση, οι οποίες χρήζουν επισκευής, ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις των Εθελοντικών Κλιμακίων Αγίου Στεφάνου και Ροδόπολης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου

📌 Σήμερα Πέμπτη 7/3 περίπου στις 18:55 κληθήκαμε να μεταβούμε για πυρκαγιά σε καμινάδα🔥 καταστήματος εστίασης στη Δροσιά.
📌 Στη κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχε ένα όχημα🚒 του Συλλόγου μας με 3 #εθελοντές👩‍🚒 καθώς και ένα όχημα από τις Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ ενισχύοντας το έργο του Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ

🔥 Πυρκαγιά σε καμινάδα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εκδηλώθηκε σήμερα, Πέμπτη 07-03-2024 και περί ώρας 18:55 στην περιοχή της Δροσιάς.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχε 1 πυροσβεστικό όχημα 🚒 του κλιμακίου μας με 2 εθελοντές 👨🏽‍🚒 , ενισχύοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ