Ο Διονύσης Ζαμάνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του οικονομολόγου και διαφημιστή Νίκου Αθανασιάδη

Με τη δημοτική παράταξη “Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες”…

Ο χρήστης Διονύσης Ζαμάνης είναι στην πόλη Διόνυσος Αττικής.
Καλωσορίζω στην ομάδα μας, Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες,τον Νίκο Αθανασιάδη
Ο Νίκος Αθανασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος από το 2000 και έχει 2 αγόρια 18 και 16 χρονών. Αποφοίτησε από το ιστορικό Η’ Λύκειο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον χώρο της ναυτιλίας και συνέχισε στον χώρο της διαφήμισης σαν στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών διαφημιστικών εταιριών. Διαφημιστικές του καμπάνιες έχουν βραβευτεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ διαφημιστικής δημιουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Από το 1997 διατηρεί την εταιρία PROMOLINE με βασικό αντικείμενο την προμήθεια διαφημιστικών δώρων και ειδών επαγγελματικής και αθλητικής ένδυσης. Μένει στο Κρυονέρι από το 2004 ενώ ασχολήθηκε ενεργά στα διοικητικά του ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ από τη θέση του Γενικού Γραμματέα από το 2011 μέχρι το 2017.
Βασικός του στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Κρυονερίου και γενικότερα του Δήμου Διονύσου καθώς επίσης και η δημιουργία νέων αθλητικών κέντρων, ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, σε όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ