Η Χαρά Ζερβουλάκου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Χρήστο Τσεβά

Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Η Πόλη μας, το Σπίτι μας”…

 

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Η Πόλη μας το Σπίτι μας» δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου τον Χρήστο Τσεβά, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Χαρά Ζερβουλακου.
Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Τσεβάς, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας μια υποψήφια με έντονη διαρκή δράση στα κοινά και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική επ´ωφελεία της πόλης μας.
Προχωράμε όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε το όραμα μας για έναν ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ νικητή!
Περισσότερα…
www.ipolimastospitimas.gr

Ο χρήστης Hara Zervoulakou είναι με το χρήστη Christos Tsevasστην πόλη �Yios Stéfanos, Attiki, Greece.
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, αφουγκραζόμενη τη θέληση του κόσμου για αλλαγή. Δέχτηκα την πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Christos Tsevas να κατέβω στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την Δημοτική κίνηση “Η πόλη μας, Το σπίτι μας”
Είναι δεδομένη η ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη μας. Να μην χαθούν και τα επόμενα χρόνια, όπως χάθηκαν τόσα προηγούμενα για τον δήμο Διονύσου. Αυτός ήταν ο στόχος της δημιουργίας της ομάδας μας. Η απόφαση να διεκδικήσουμε το Δήμο, προέκυψε μέσα από την επαφή μας με τους συμπολίτες μας, μέσα από τη διαπίστωση ότι η αλλαγή στο Δήμο είναι και δική τους επιθυμία και προτεραιότητα.
Θα χρειαστώ τη στήριξη και την βοήθεια σας. Σήμερα όμως δεν ζητώ να με ψηφίσετε. Σήμερα σας ζητώ στην προεκλογική περίοδο να ακούσετε το όραμά μας, να μελετήσετε το πρόγραμμά μας, να γνωρίσετε τους συνεργάτες μου και εμένα και να συγκρίνετε. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί και θέλει να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του δήμου μας. Γιατί ο δήμος μας είναι το σπίτι μας!!!

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ