Η Μάρθα Απαλοπούλου με το ΕΥΠΟΛΙΣ

Παρουσιάζουμε την υποψήφια Δημοτικό Σύμβουλο στην Δ.Κ Αγ. Στεφάνου Μάρθα Απαλοπούλου.

Η Μάρθα Απαλοπούλου αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και σπούδασε Φωτογραφία στον ΑΚΤΟ, εργαζόμενη παράλληλα στις εκδόσεις ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Τη διετία 1983-’84 παρακολούθησε σεμινάρια δημοσιογραφίας στις ΗΠΑ, ενώ ταυτοχρόνως εργαζόταν στην ελληνο-αμερικανική εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ της Νέας Υόρκης.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία ως free lancer. Συνεργάστηκε με διάφορα περιοδικά – ΕΝΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ELLE, Ν. ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ και άλλα – ενώ στην 5ετία 1986-1990 εργάστηκε στο τμήμα διεθνών ειδήσεων της εφημερίδας ΑΥΓΗ. Το 1987 παρακολούθησε σεμινάρια ραδιοφωνικής σύνταξης-εκφώνησης ειδήσεων και παραγωγής εκπομπών, ενώ εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων στο νεοσύστατο στα ραδιοκύματα ΣΚΑΙ. Ακολούθως εργάστηκε στο τμήμα ειδήσεων των Ρ/Σ TOP FM και FLASH 96,1. Επίσης, εργάστηκε στην εφημερίδα ΝΕΑ, ΒΡΑΔΥΝΗ και επί 23 χρόνια στο τμήμα διεθνών ειδήσεων της οικονομικής εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ.

Γνωρίζει καλά αγγλικά και γαλλικά. Από το 1995 είναι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. Από το 2015 συμμετέχει σε Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

ΕΥΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ