Στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων, η Ανοιξιώτισσα Μαρία Κοκμοτού

Η κόρη του πρώην αντιδημάρχου παιδείας Βασίλη Κοκμοτού, αθλήτρια της “Ολυμπιάδας Υμηττού” και στο παρελθόν της “Δόξας Άνοιξης”, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Προκριματικούς Αγώνες ποδοσφαίρου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθούν από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λιθουανία. Διαβάστε την ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού.

“Άρωμα Ολυμπιάδας Υμηττού στην Εθνική Κορασίδων

Μετά από πρόσκληση της Ε.Π.Ο. στις επιλογές της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας κ. Φαλίδα Κατερίνας, συμπεριλαμβάνονται οι παίκτριες της Ολυμπιάδας Υμηττού, Μαρία Κοκμοτού & Μαριάννα Κατωπόδη, προκειμένου να συμμετάσχουν στους Προκριματικούς Αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων, που θα γίνουν από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λιθουανία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10, 13 και 16 Σεπτεμβρίου και η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις αντίστοιχες ομάδες της Λιθουανίας, της Αλβανίας και του ΕΪΡΕ.

Στην Προκριματική Φάση συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 44 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 11 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.

Ευχόμαστε ολόψυχα, την πρόκριση για την επόμενη φάση στην Εθνική μας ομάδα και στις δύο παίκτριες μας καλή επιτυχία στους πρώτους επίσημους αγώνες τους με το εθνόσημο στο στήθος !!!
Μας κάνετε υπερήφανους !!!”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ