ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρήστος Τσεβάς θέλει να κάνει το Διόνυσο Τρίκαλα – Συναντήθηκε με Παπαστεργίου !

Εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης “Η πόλη μας, το σπίτι μας” συμμετείχαν στο συνέδριο για τις έξυπνες πόλεις “Smart Cities Conference 2019” και πήραν ιδέες για το πως θα μετατρέψουν το Δήμο Διονύσου σε “έξυπνη πόλη”. 

Με έναν από τους πλέον επιτυχημένους και πρωτοπόρους  Δημάρχους της ελληνικής επικράτειας, το Δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου, συναντήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η πόλη μας, το σπίτι μας” Χρήστος Τσεβάς .

Ο Χ.Τσεβάς συμμετείχε στο συνέδριο “Smart Cities Conference 2019” που πραγματοποιήθηκε στις 13/3 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στο συνέδριο και τη συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Τρικάλων, ο επικεφαλής της παράταξης “Η πόλη μας, το σπίτι μας” δήλωσε σχετικά στο edionysos.gr :

“Στο συνέδριο για τις Έξυπνες Πόλεις συλλέγουμε ιδέες και γνώσεις, για τις δυνατότητες και τις εφαρμογές της τεχνολογίας στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.Η τεχνολογία δεν είναι αυτοσκοπός ούτε πρέπει να είναι μια συνθέτη και πολύπλοκη επιλογή για λίγους.
Στην συνάντηση μου με τον δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου είχα μια ευχάριστη συζήτηση για το πως κατόρθωσε να μετατρέψει την πόλη των Τρικάλων σε έναν ολόκληρο μηχανισμό που δουλεύει για λογαριασμό του δημότη.
Μελετώντας βέλτιστες πρακτικές από πρότυπες πόλεις οι Έξυπνες Πόλεις έρχονται πιο κοντά στον πολίτη με τρόπο απλό και εφαρμόσιμο.Οι Έξυπνες Πόλεις έρχονται στην πόλη μας…στο Σπιτι μας και θελουμε να προετοιμάσουμε τον κόσμο να τις υποδεχτεί και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες τους και στο Δήμο Διονύσου.
Έξυπνη Πόλη για εμάς δεν είναι απαραίτητα μια πόλη που έχει τεχνολογια αιχμής, αλλά μια πόλη που δεν ταλαιπωρεί , νοιαζεται και προστατεύει τους πολίτες της”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ