Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών Αγίου Στεφάνου: 7 Χρυσά, 3 Αργυρά και 4 Χάλκινα Μετάλλια στο Muaythai

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα muaythai για το 2021 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο του Αγίου Στεφάνου. Η «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών Αγίου Στεφάνου» του Νάσου Αργυρόπουλου κατέκτησε συνολικά 7χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά και 4 χάλκινα, τερματίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση των μεταλλίων ανάμεσα σε περισσότερους από 30 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι περισσότεροι αθλητές μας που αγωνίστηκαν, μεταξύ των οποίων η πρωταθλήτρια Ευρώπης Γεωργία Σγουρού που παραμένει αήττητη όπως και ο δευτεραθλητής Ευρώπης Δημήτρης Αλεξίου. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι ανερχόμενοι νεαροί αθλητές μας Κωνσταντίνος Καράλης και Άγγελος Τζάρντα όπως επίσης η Μαρία Τζιαφούλια, ο Μάριος Σέλλα και ο γνωστός επαγγελματίας πρωταθλητής κικ μποξινγκ Γιάννης Στοφορίδης.

Στη γωνία των αθλητών βρέθηκαν ο προπονητής του συλλόγου Νάσος Αργυρόπουλος όπως επίσης οι πρωταθλητές μας και πλέον αναγνωρισμένοι προπονητές Muaythai Δημήτρης Χιώτης και Σταύρος Γρηγορακάκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Μπουγιούκο για τη συμβολή του στην προετοιμασία και τη φυσική κατάσταση των αθλητών μας, στον διατροφολόγο μας Νίκο Τσάμη, όπως επίσης στους προπονητές και πρωταθλητές Γιώργο Μουστάκη και Σταύρο Εξακουστίδη από το σύλλογο XFight Nation Πετραλώνων με τους αθλητές τους για τα σπάρινγκ, τις κοινές προπονήσεις και την κοινή μας πορεία μέχρι την κορυφή. Συγχαρητήρια επίσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία «Μουάιτάι Π. Ο. Μ.» για την άψογη και άρτια διοργάνωση.

Τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας έχουν ως ακολούθως.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι :

ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΖΑΡΝΤΑ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΖΙΑΦΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΣΕΛΛΑ

Αργυρο μετάλλιο οι:

ΚΛΕΙΝΤΙ ΡΙΣΤΑΝΙ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ

ΠΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Χάλκινο μετάλλιο οι:

ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον ακόλουθο σύνδεσμο της ομοσπονδίας :

https://pmf.rsportz.com/seasons/4607/standings?page=1

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ