Ξεκίνησε το «Summer Camp 2021» του Δήμου Διονύσου, με αισιοδοξία και παιδικά χαμόγελα

Περισσότερες από  χίλιες  παιδικές φωνές γέμισαν σήμερα τους χώρους του «Summer Camp 2021» του Δήμου Διονύσου, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις στο «Κόκκινο Χωράφι» στη Δροσιά και τον Άγιο Στέφανο, το Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης, το 2ο Δημοτικό Διονύσου, το Δημοτικό Άνοιξης και το 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Οι εκπαιδευτές του Camp υποδέχθηκαν όλα τα παιδιά με ενθουσιασμό και κέφι και τα ενθάρρυναν προκειμένου να περάσουν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι με χρώμα και όμορφες εικόνες, μουσική, χορό και βέβαια παιχνίδι, αθλητικό και θεατρικό.

Στο «Κόκκινο Χωράφι» βρέθηκε το πρωί και ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρο Αρνή και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας Παναγή Λουκάτο.

Ο κ.Καλαφατέλης καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε να περάσουν ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Επίσης μαζί με τους δύο αρμόδιους Αντιδημάρχους  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτές και να διαπιστώσει ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα ασφαλείας, τόσο στο πλαίσιο της πανδημίας όσο και της προστασίας των παιδιών γενικότερα.

Οι θεματικές που θα υλοποιηθούν κατά το φετινό καλοκαίρι θα είναι:

– Ταξίδι στην Ελλάδα

– Οι Ολυμπιακοί Αγώνες …αλλιώς.

– Περιβαλλοντικός εθελοντισμός

Τα παιδιά θα διδαχθούν επίσης  διάφορες δεξιότητες που θα χρειαστούν στη ζωή τους ζωής(lifeskills), όπως:

– Αυτοεκτίμηση

– Επικοινωνία

– Διαχείριση θυμού

– Θετική στάση

– Διασύνδεση

Το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο  με ζογκλέρ, μάγους, σαπουνόφουσκες, εκδρομές, δράσεις φιλοζωικές, εθελοντισμού, οδικής ασφάλειας, δρώμενα θεατρικά και  κατασκηνωτικά, ιππασία  καθώς και επισκέψεις ανθρώπων του αθλητικού και πολιτιστικού χώρου.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ