Αυλαία για το 1ο Πασχαλινό Τουρνουά Χάντμπολ NORTH ATTICA 2019

Με 5 συναρπαστικούς τελικούς, μεταξύ των οποίων ο τελικός των Παμπαίδων Β που κρίθηκε στα πέναλντι, ολοκληρώθηκε την Μ.Τετάρτη 24/4 στο κλειστό Καπανδριτίου, το 1ο πασχαλινό τουρνουά χάντμπολ NORTH ATTICA 2019.

Το αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ που συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ , με την υποστήριξη των δήμων Ωρωπού και Διονύσου, σημειώσε μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες Παμπαίδων Β , Παγκορασίδων Β, Μίνι αγόρια, Μίνι κορίτσια και Μίνι μεικτό. Πραγματοποιήθηκαν 45 αγώνες και πήραν μέρος 250 παιδιά από 11 σωματεία της Αττικής και 2 των Χανίων.

Το κύπελλο “Ευ Αγωνίζεσθαι” απονεμήθηκε στην ομάδα Παγκορασίδων Β του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου. Η τελική κατάταξη και τα αποτελέσματα του τελικού ανά κατηγορία, έχουν ως εξής:

Παμπαίδες Β

τελικός

ΑΣ Άνοιξης Διονύσου – ΓΑΣ Καματερού (14-14 κανονική διάρκεια) 17-18 στην διαδικασία των πέναλντι.

Κατάταξη

1ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

2ος ΑΣ ΆΝΟΙΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

3ος ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

4ος ΑΣΟΔ  ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Παγκορασίδες Β

τελικός

ΑΣ Ηλιούπολης -ΓΑΣ Καματερού 17-13

Κατάταξη

1ος ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

2ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

3ος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

4ος ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

5ος ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

6ος ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΊΟΥ

Μίνι αγόρια

Τελικός

ΕΣΝ Βριλησσίων – ΓΑΣ Καματερού 14-12

Κατάταξη

1ος ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ

2ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΎ

3ος ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

4ος ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

5ος ΑΣΟΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Μίνι κορίτσια

Τελικός

ΓΑΣ Καματερού – ΕΑΧ Χανίων 23-25

Κατάταξη

1ος ΕΑΧ ΧΑΝΙΩΝ

2ος ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

3ος ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

4ος ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Μινι Μεικτά

Τελικός ΓΣ Παπασιδέρης – ΔΑΣ Ζεφυρίου 18-9

Κατάταξη

1ος ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ

2ος ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

3ος ΑΣΟΔ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ

4ος ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ

Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Συντονιστής Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Παναγιώτης Ιατρούδης, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Διονύσου κ. Παναγιώτης Τσούκας, ο Πρόεδρος της Ββάθμιας Σχ.Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κ. Γεώργιος Μαντάς, η Αντιπρόεδρος της Ββάθμιας Σχ.Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κα Λίνα Καστελάνου Μπρεάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού κ. Σπύρος Καυκόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπανδριτίου κ. Αλέξανδρος Καρακίτσος, η κα Σοφία Δουκέρη εκ μέρους της βιομηχανίας παραγωγής ασβέστου “Ε. Χ. Δουκέρης”, εκ των χορηγών της εκδήλωσης,ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Κώστας Κότσιρας, ο Πρόεδρος του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου κ. Θανάσης Αλεξίου και ο Προεδρος του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου κ. Μάριος Λουκάτος.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της τελετής λήξης το επιμελήθηκε η μπάντα του Δήμου Ωρωπού, που απέσπασε το χειροκρότημα των παρευρησκομένων.

ΑΣΑΔ Χάντμπολ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ