Δ.Ζαμάνης προς εθελοντές Αγίου Στεφάνου: “Ο Δήμος είναι σταθερά δίπλα σας”

Παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Με εγκάρδιες ευχές για ατομική και οικογενειακή υγεία, πρόοδο και ευημερία, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης έκοψε την Κυριακή 3 Μαρτίου, σε γνωστή καφετέρια της πόλης, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Ζαμάνης, μετά τις εορταστικές ευχές, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Αγίου Στεφάνου για την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους. Συνεχάρη, επίσης, τα μέλη για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το αίσθημα ευθύνης, με τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία της τοπικής κοινωνίας και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και μία χρονιά με λιγότερα περιστατικά έκτακτης ανάγκης, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος είναι σταθερά δίπλα τους και υποστηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εθελοντές απένειμαν τιμητική πλακέτα, για την προσφορά τους στον σύλλογο, στον Δήμαρχο Διονύσου, στην Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κα Πόπη Ταουξή, στην βουλευτή κα Εύη Χριστοφιλοπούλου και σε άλλους πολίτες, που συνέδραμαν στο έργο τους. Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Δαρδαμάνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρυσούλα Ντούντα και Κυριάκος Κοντάκης.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ