Κωστής Κουριδάκης: “Το ΕΥΠΟΛΙΣ δεν εμπλέκεται σε γρανάζια εξουσίας”

Για “βρώμικο” προεκλογικό αγώνα από “καθαρούς” αντιπάλους κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και καταγγέλει παραπλάνηση δημοτών και υποψηφίων συμβούλων με ανήθικες προσεγγίσεις ! Διαβάστε την ανάρτησή του στο Facebook.

“Πριν λίγο καιρό πριν ανέβασα τη δημοσίευση: <Εμπλοκή σε ¨γρανάζια¨εξουσίας η συνεργασία για αποτελεσματική λειτουργία ;>, εννοώντας ότι το διακύβευμα των συνεργασιών δεν είναι η εξουσιολαγνεία και η άλωση του Δήμου αλλά η αποτελεσματική και καθαρή λειτουργία του, με προοπτική και όραμα. Προέβλεπα τον “βρώμικο” (από κατά τα άλλα “καθαρούς” αντιπάλους) προεκλογικό αγώνα.
Η Δημοτική παράταξη ΕΥΠΟΛΙΣ – Συνεργασία Δημοτών Διονύσου δεν εμπλέκεται σε γρανάζια εξουσίας, ούτε και στην παραπλάνηση των Δημοτών και των υποψήφιων συμβούλων με ψεύτικες και ανήθικες προσεγγίσεις και τακτικές. Είμαστε πεπεισμένοι και αυτό θα περάσουμε στους σκεπτόμενους Δημότες ότι τα σκουριασμένα “γρανάζια” εξουσίας θα εγκαταλειφθούν και θα ανθίσουν δίπλα τους παρά τις όποιες δυσκολίες “καρποφόροι ανθοί”.
Κωστής Κουριδάκης”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ