Δείτε ποιες επιχειρήσεις του Δήμου Διονύσου αλλά και ποιοι χορηγοί ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Διονύσου και το αυτοτελές τμήμα Παιδείας, αθλητισμού , Πολιτισμού και κοινωνικών δομών εξασφάλισε στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου τα απαραίτητα αγαθά ώστε να γεμίσει και φέτος το πασχαλινό τραπέζι και να μην λείψει το χαμόγελο απο κανένα πρόσωπο.

Θέλουμε να τονίσουμε την σημασία την κοινωνικής προσφοράς καθώς όλα τα αγαθά φέτος προέρχονται απο χορηγούς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε μήνες πριν και χρειάστηκε πολύς μόχθος , προσωπική και ομαδική εργασία όλων των εργαζομένων της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και κοινωνικών δομών ώστε να καρποφορήσει η όλη προσπάθεια.

Όλοι οι εργαζόμενοι που πήραμε μέρος σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και κοινωνικών δομών κ.Παναγιώτη Τσούκα ο οποίος στήριξε έμπρακτα το έργο μας απο την αρχή παρά τις αντιξοότητες , όχι μόνο ως επικεφαλής μας, αλλά κυρίως ως άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ευπαθών ομάδων. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους μας είναι η εξασφάλιση του χαμόγελου στα πρόσωπα όλων των ωφελουμένων.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας:
-κ.Μαρτίνος
-ΔΕΛΤΑ
-Οικογένεια Στεργίου
-κ.Βακιρτζής
-κ. Κουτσούκος
-κ. Κυριάκης
-Οργάνωση “Μαζί για το παιδί”
– Τράπεζα τροφίμων
-Χωρίς μεσάζοντες
-Φούρνος Καρράς
-Φούρνος Σεραλίδης
-Φούρνος Θοδωρή
Φούρνος Βενέτης
-Ζαχαροπλαστείο-Φούρνος Χωριάτικο
-Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης
-Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος
-Κάβα Δροσιάς
-Φρουτεμπορική Πέππας
-Ταβέρνα Πιπινιός στην Σταμάτα

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας
Παιδείας,Πολιτισμού,Αθλητισμού
Δήμου Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ