Δήλωση του Γιάννη Καλαφατέλη: “Ανέκαθεν πιστεύαμε στις προγραμματικές συνεργασίες – Ξεκινάμε άμεσα τις συζητήσεις με παρατάξεις”

Δήλωση του νικητή του Α’ γύρου των Δημοτικών εκλογών στον Διόνυσο, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο” και υποψήφιου Δημάρχου Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλη.

”Φίλες και φίλοι συνδημότες,
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στη Δύναμη Ευθύνης. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στις προγραμματικές αρχές και δεσμεύσεις μας.

Θέλω προσωπικά να συγχαρώ για την επιτυχία τους και τους 41 συναδέλφους που έχουν ήδη εκλεγεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να τους ευχηθώ μια παραγωγική θητεία την ερχόμενη δημοτική περίοδο για το καλό του τόπου μας.

Ως Δύναμη Ευθύνης ανέκαθεν πιστεύαμε στις προγραμματικές συνεργασίες, τη συναίνεση, τις συγκλίσεις και την καλλιέργεια συναντίληψης. Κι έτσι προχωράμε.

Έχοντας λάβει την καθαρή εντολή που μας δώσατε, τις επόμενες μέρες προχωράμε σε συζητήσεις με παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να διαμορφώσουμε από κοινού ένα πλαίσιο συνεργασίας”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ