Δημήτρης Γιαρένης: “Έχω έτοιμο σχέδιο για νέους αθλητικούς χώρους σε όλους τους Δήμους”

Ο Ανοιξιώτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικού Τομέα Αττικής & Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι FOCUS Web TV και στο δημοσιογράφο Γιώργο Σαζακλή , υπογράμμισε ότι διαθέτει έτοιμο σχέδιο για νέους αθλητικούς χώρους σε όλους τους Δήμους της Αττικής, προκειμένου όπως είπε, να πάρει ο καθένας ό,τι του αναλογεί.

Ο Δ.Γιαρένης δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και σε ερώτηση αναφορικά με τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που τον προσδιορίζουν, απάντησε ότι αυτά είναι η εργατικότητα, η οργανωτικότητα και η αποτελεσματικότητα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικού Τομέα Αττικής, στην ίδια συνέντευξη απαντά γιατί ασχολήθηκε τώρα με την πολιτική μέσω της Περιφέρειας αλλά και γιατί επέλεξε να είναι μαζί με τον Γιώργο Πατούλη.

Τέλος ο Δ.Γιαρένης μιλάει για την οικογενειακή του κατάσταση, δηλώνοντας ότι “είμαι πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την ίδια γυναίκα 19 χρόνια”.

Σημειώνουμε ότι ο κ.Γιαρένης δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ασφαλιστής, με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ