Δημήτρης Γιαρένης: “Ένωσε” 4 υποψήφιους Δημάρχους Διονύσου και Θοδωρή Ζαγοράκη, στην προεκλογική εκδήλωσή του στη Δροσιά !

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ανατολικής Αττικής και Προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη, την Τρίτη 14 Μαΐου στο Gigi Burger στη Δροσιά.

Στην εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Δημήτρη Γιαρένη έδωσαν το παρών οι 4 (!) υποψήφιοι Δήμαρχοι Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης (“Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες”), Γιάννης Καλαφατέλης (“Δύναμη Ευθύνης”), Κωστής Κουριδάκης (“Εύπολις, Συνεργασία Δημοτών”) και Χρήστος Τσεβάς (“Η πόλη μας, το σπίτι μας”), ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και εκ νέου υποψήφιος Θοδωρής Ζαγοράκης, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, η υποψήφια βουλευτής Χαρά Ξάνθη, ο αντιδήμαρχος Διονύσου και μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Βασίλης Δαρδαμάνης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου Βάνα Ζώτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κοκμοτός, Αναστασία Στασινοπούλου και Δημήτρης Κωστάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Διονύσου Βαγγέλης Κριεμάδης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αρκετών παρατάξεων του Δήμου Διονύσου καθώς και παράγοντες από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Ο Δημήτρης Γιαρένης στην ομιλία του υποσχέθηκε ότι, εφόσον εκλεγεί, θα σταθεί δίπλα στο Δήμο Διονύσου αλλά και τους υπόλοιπους Δήμους, στηρίζοντας σε κάθε δίκαιο αίτημα με γνώμονα την ανάπυξη των αθλητικών υποδομών στην Αττική. Επίσης, ζήτησε την στήριξη όλων των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Δήμου Διονύσου, ανεξάρτητα από παρατάξεις, επισημαίνοντας ότι όσοι περισσότεροι εκλεγούν θα είναι καλύτερο για την περιοχή και τους κατοίκους της.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ