Ο Τάσος Καρασαρλής γέμισε το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, στην προεκλογική του εκδήλωση

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ανατολικής Αττικής, πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου και οικονομολόγου Τάσου Καρασαρλή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη αλλά και την ανεργία, με δύο έμπειρα στελέχη της αγοράς (Θάνος Μυτιληναίος-HR Director της Φαρμακοβιομηχανίας Demo S.A. & Βασίλης Αντώνας-Executive Coacher και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας IMPACT) να προτείνουν πρακτικές λύσεις και μεθόδους με σκοπό την αύξηση των πιθανοτήτων πρόσληψης αλλά και επαγγελματικής ανέλιξης για όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

Από την πλευρά του ο κος Καρασαρλής έδωσε χρήσιμες συμβουλές για οποιονδήποτε επιθυμεί να ανελιχθεί επαγγελματικά και υπογράμμισε ότι η σωστή κατάρτιση, ανεξάρτητα από ηλικία, η μεθοδικότητα αλλά και η αισιοδοξία, αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας.

Την εκδήλωση συντόνισε η Νομικός, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Διονύσου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σοφία Κατσίγιαννη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, Κωστής Κουριδάκης και Χρήστος Τσεβάς, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος, ο πρώην Δήμαρχος Αθήνας και Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, η υποψήφια βουλευτής Χαρά Ξάνθη, ο τέως γενικός διευθυντής επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχων Νίκος Καλάκος. ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Σακελλαρίου, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φρόσω Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διονύσου Βαγγέλης Κριεμάδης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

Ακολουθεί η δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Τάσου Καρασαρλή:

“Στα πλαίσια του εκλογικού μου αγώνα χτες το βράδυ στο πολιτιστικό του ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μου για την ανάπτυξη και την ανεργία !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλους που παρευρέθηκαν αλλά και τους ξεχωριστούς για την επιστημονική τους κατάρτιση ομιλητές !
Ο κύριος Θάνος Μυτιληναιος αλλά και ο Βασίλης Αντώνας έδωσαν πιστεύω το στίγμα της νέας εποχής και τον τρόπο σκέψης και αντιληψης των επιχειρήσεων για την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας !
Πλησιάζοντας στο τέλος της Μαραθώνιας εκλογικής μου διαδρομής ευχαριστώ θερμά τους επώνυμους και ανώνυμους συμπαραστάτες μου !
Ελπίζω να πάνε όλα καλά !
Καλή δύναμη
Τ Κ”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ