ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του ΓΕΛ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Πράγα, παρουσιάζοντας εργασία για το προσφυγικό ζήτημα !

Από 20-26 Απριλίου, στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Erasmus Plus. Διαβάστε την ανακοίνωση του Σχολείου.

“Το ΓΕΛ Κρυονερίου από 20-26 Απριλίου θα πραγματοποιήσει την τελευταία κινητικότητα του τριετούς προγράμματος Erasmus Plus με θέμα το προσφυγικό ζήτημα.

Οι μαθητές μας κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών δούλεψαν άοκνα και παρήγαγαν πολλά και σημαντικά αποτελέσματα, για τα οποία θέλω να τους/τις ευχαριστήσω θερμότατα από αυτό εδώ το βήμα.

Τα αποτελέσματα αυτά θα παρουσιάσουμε έξι μαθητές και δύο καθηγητές στις 25 Απριλίου σε μεγάλη έκθεση στο κεντρικό Μουσείο της Πράγας, πρωτεύουσας της Τσεχίας.

Μαζί μας θα εκθέσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και τα συνεργαζόμενα σχολεία και πανεπιστήμια από την Τσεχία, Ισλανδία, Ιταλία και Λετονία.

Τα τρία προγράμματα Erasmus Plus που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο σχολείο μας κατακυρώθηκαν στο σχολείο
μετά από προσπάθειες και πολλή δουλειά του διευθυντή του σχολείου και του καθηγητή κ. Βελιτζέλου.

Τα προγράμματα προχωρούν επίσης χάρη στην αμέριστη στήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους ( καθηγητές, μαθητές/μαθήτριες, ευρωπαίους εταίρους και την συντονίστρια του προγράμματος κ. Ανδρόνικα Τσιόλα ) που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

Το γεγονός ότι το Λύκειο Κρυονερίου θα τιμήσει τα χρώματα της πατρίδας μας στο κεντρικό μουσείο της Πράγας αποτελεί, πιστεύουμε, ένα σημαντικό επίτευγμα.

ΓΕΛ Κρυονερίου
Ο Διευθυντής Πέτρος Γιατζάκης”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ