Επιτυχημένος ο 2ος Αττικός Αγώνας δρόμου

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου στον δήμο Διονύσου, την Κυριακή 7 Απριλίου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνη, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν και περπάτησαν διανύοντας απόσταση 5 χιλιομέτρων σε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στο κτήμα Τατοΐου και μάλιστα, για καλό σκοπό: τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη του αγώνα δρόμου, αναφέρθηκε στη σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε τέτοιες εκδηλώσεις που δίνουν σε όλους την ευκαιρία να αθληθούν αλλά και να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και ζουν δίπλα μας. Ο κος Ζαμάνης συνεχάρη τους πολίτες για τη μεγάλη συμμετοχή και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τόνισε ότι ο Δήμος Διονύσου μέσα από τις ιδιαίτερα αξιόλογες κοινωνικές δομές του, στηρίζει σταθερά και αποτελεσματικά τις ευπαθείς ομάδες πολιτών και παράλληλα με αθλητικές εκδηλώσεις δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν.

Στον αγώνα συμμετείχαν, ομαδικά με μέλη τους πολλοί αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και σύλλογοι γονέων του δήμου Διονύσου.

Τα μετάλλια στους νικητές απένειμε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης. Στους άνδρες, 1oς τερμάτισε ο Δημήτρης Λινάρδος, 2ος ο Λευτέρης Μαστροθόδωρος και 3ος ο Αλέξης Παναγιωτόπουλος. Στις γυναίκες, 1η τερμάτισε η Λουίζα Καμαρινού, 2η η Ευστρατία Παπαδοπούλου και 3η η Χλόη Μπακλέζου.

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετείχαν, επίσης στο δυναμικό βάδην: η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Αγγελική Πέππα και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικών Υποδομών κ. Παναγιώτης Τσούκας. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Ράικος, η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κα Καλλιόπη Ταουξή, η δημοτική σύμβουλος κ. Χρυσούλα Ντούντα και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου κ. Δημήτρης Χριστόπουλος.

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί θερμά τον ΣΚΑΪ και το «Όλοι μαζί μπορούμε» για την πρωτοβουλία, καθώς και όσους συνέβαλαν στην υποδειγματική οργανωτική επιτυχία της εκδήλωσης: Τους εθελοντές του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, την Ελληνική Αστυνομία, τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και όλους τους πολίτες και τους συλλόγους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ