ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ: “Ήρθε η ώρα να κλείσει η δυσάρεστη παρένθεση για το Διόνυσο” (ολόκληρη η ομιλία σε βίντεο – φωτο)

Μεγάλη εκδήλωση σε όγκο και παλμό πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 14/4 η δημοτική παράταξη “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο” στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην Άνοιξη.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στο Διονύση Ζαμάνη και τη δημοτική αρχή των “Ανοιχτών οριζόντων” ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Παναγιώτης Βορριάς (“Συμμαχία για τον Πολίιτη”) και ο Ηλίας Υφαντής (“Δράση Συν-Πολιτών”).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τ.Καρασαρλής, Δ.Γιαρένης, Κ.Κοντάκης, Ν.Πέππας, Γ.Οικονομάκος ενώ γραπτό χαιρετισμό έστειλε και ο υποψήηφιος Περιφερειάρχης Γ.Πατούλης.

Ο Γ.Καλαφατέλης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή δεν προγραμμάτισε και δεν υλοποίησε κανένα μεγάλο έργο ενώ απέτυχε και στη διαχείριση της καθημερινότητας. Αναφερόμενος στο Δήμαρχο Δ.Ζαμάνη, ο επικεφαλής της “Δύναμης Ευθύνης” του καταλόγισε συγκεντρωτισμό και πελατειακές σχέσεις και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “βλάπτει σοβαρά τον Διόνυσο”. Έκανε μάλιστα λόγο για “παράγκα που τον στηρίζει”.

Επίσης αναφέρθηκε στο σχέδιο της παράταξης για τη νέα θητεία, το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, “δεν είναι άσκηση επί χάρτου”.

Τέλος έκανε λόγο για σκευωρία και λάσπη σε βάρος του (αναφερόμενος στην υπόθεση των “νερών του κρυονερίου”), χωρίς μάλιστα, όπως υπογράμμισε,  να υπάρχει κάποιο υπηρεσιακό έγγραφο ή εκτίμηση παρά μόνο αυθαίρετα κατασκευάσματα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουυσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία καθώς και φωτογραφίες.

Περισσότερες φωτο δείτε ΕΔΩ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ