“Μαζί” στα τοπικά συμβούλια Δ.Ζαμάνης & Ν.Κλήμης, με… “Ανοιχτούς Ορίζοντες” προς τις κάλπες

Την είδηση -και επισήμως- της συμπόρευσης της παράταξης “Μαζί για τον Διόνυσο” με τη διοικούσα παράταξη των “Ανοιχτών Οριζόντων”, στο ζήτημα της κατάρτισης ενιαίου ψηφοδελτίου για τα τοπικά συμβούλια, έδωσε την Κυριακή 14/4 ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Νίκος Κλήμης. Ο ίδιος, στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Μαζί για τον Διόνυσο” στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς, ξεκαθάρισε το τοπίο, δηλώνοντας ότι οι δύο παρατάξεις ήδη συμφώνησαν για κοινή κάθοδο στα τοπικά συμβούλια, ενώ αναμένεται η τοποθέτηση των παρατάξεων “Η πόλη μας, το σπίτι μας” και “Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών”.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι προς το τέλος των εγκαινίων προσήλθε στα γραφεία της παράταξης ο Δήμαρχος Διονύσου Δ.Ζαμάνης, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι πράγματι η συμφωνία των δύο παρατάξεων έχει κλείσει, ενώ νωρίτερα είχε περάσει και ο επικεφαλής της παράταξης “Η πόλη μας, το σπίτι μας” Χρήστος Τσεβάς για να χαιρετίσει το Νίκο Κλήμη.

Ο Νίκος Κλήμης αναφέρθηκε στην ομιλία του στο όραμα της παράταξης “Μαζί για τον Διόνυσο”, που είναι να βγάλει το Δήμο Διονύσου από τη σημερινή κρίση και να τον μετατρέψει σε πρότυπο δημοκρατίας και ανάπτυξης. Αναφέρθηκε επίσης στις πέντε βασικές αρχές της παράταξης: συμμετοχικές διαδικασίες, δημοψηφισματική λογική, σεβασμός στους θεσμούς, τακτικοί απολογισμοί και ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να μεταφέρουν το μήνυμα “Είμαστε πολλοί και διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε καλύτεροι και πιο άξιοι από τους επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης”. Τέλος ανακοίνωσε άλλη μία ομάδα υποψηφίων συμβούλων.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν αρκετοί δημότες και κάτοικοι, μεταξύ των οποίων η αδελφή του Πρωθυπουργού Ζ. Τσίπρα, και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Στέλιος Κοροβέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στη γέννηση της παράταξης  “Μαζί για τον Διόνυσο” στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ζήτησε την στήριξη του Νίκου Κλήμη υπογραμμίζοντας ότι “είναι ένας καθαρός και έντιμος άνθρωπος που έχει πολλά να δώσει”. Παραβρέθηκαν ακόμη οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Β.Σαριλάκη και Α.Τόκας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ