Η Αικατερίνη Γκιζελή με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Σταθερά στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» η Αικατερίνη Γκιζελή.

Η Αικατερίνη Γκιζελή γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού) και του Γιώργου (Μηχανολόγου Μηχανικού).

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1974 έως το Νοέμβριο του 2007, όταν και συνταξιοδοτήθηκε, εργάστηκε στη Μέση Εκπαίδευση ως φιλόλογος σε Γυμνάσιο (1974 – 1992) και κατόπιν ως φιλόλογος σε Λύκειο (1993 – 2007). Από το 1993 έως το 2007 ήταν φιλόλογος στο Λύκειο της Άνοιξης στο οποίο ήταν και Διευθύντρια τα τελευταία 13 χρόνια της υπηρεσίας της (1994 – 2007).

Στη διάρκεια της υπηρεσίας της, ασχολήθηκε με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των σχολείων στα οποία υπηρέτησε. Όταν ορίστηκε Διευθύντρια του Λυκείου Άνοιξης, σκεπτόμενη ότι το σχολείο παράλληλα με τη γνώση πρέπει να δίνει ερεθίσματα και διεξόδους στους μαθητές, συνεργάστηκε άριστα με το Σύλλογο Καθηγητών αλλά και με το Σύλλογο Γονέων και έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές του Λυκείου να εκφράσουν τις ικανότητές τους μέσα από ποικίλες δραστηριότητες όπως εκθέσεις, εργασίες πολιτιστικές και περιβαλλοντικές, θεατρικές παραστάσεις εντός του Δήμου αλλά και στο εξωτερικό (ελληνόφωνες πόλεις Κάτω Ιταλίας 2005). Φρόντισε επίσης για την ίδρυση Δανειστικής Βιβλιοθήκης που λειτουργεί από το 1996.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Διευθύντριας, η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» (Ιούνιος 1997), μετά από έρευνα, κατέταξε το Λύκειο Άνοιξης στα 30 πρώτα (δημόσια και ιδιωτικά) Λύκεια της χώρας, όσον αφορά στις επιτυχίες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Διονύση Ζαμάνη.

Το Νοέμβριο του 2014 ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου ως τον Ιούνιο του 2015.

Από τον Ιανουάριο του 2016 συμμετέχει ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Διονύση Ζαμάνη.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ