Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Πέππα με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Σταθερά στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» η Αγγελική Πέππα.

H Αγγελική Πέππα γεννήθηκε το 1964 στη Σταμάτα όπου και κατοικεί. Πατέρας της είναι ο Γ. Πέππας ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Σταμάτας επί σειρά ετών. Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Ηλ. Παναγιωτόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και εξασκεί το επάγγελμα της γεωπόνου με ειδίκευση στη διαμόρφωση τοπίου και περιβάλλοντος χώρου. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Ασχολείται με τα κοινά από το 2006 όταν τέθηκε επικεφαλής συνδυασμού στην Κοινότητα Σταμάτας. Από το 2010 μέχρι το 2014 διετέλεσε δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης του καλλικρατικού Δήμου Διονύσου ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος με τη Διοίκηση του Δ. Ζαμάνη και την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου.

«Πρωταρχική μου επιδίωξη υπήρξε η προστασία και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος, η αισθητική του αναβάθμιση και οι δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή των δημοτών σε κάθε τι που αφορά τον τόπο μας ώστε αυτός να διατηρήσει την ιδιαίτερη και ιστορικά θεμελιωμένη φυσιογνωμία του. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους για να κάνουμε το Δήμο Διονύσου, έναν τόπο όπου το να ζεις και να δουλεύεις είναι προνόμιο.»

ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ