Η Ειρήνη Κουτρουμάνου – Κουρεμένου με το ΕΥΠΟΛΙΣ

Παρουσιάζουμε τη υποψήφια Δημοτικό Σύμβουλο στην Δ.Κ Αγ. Στεφάνου, Ειρήνη Κουτρουμάνου – Κουρεμένου.

Η Ειρήνη Κουτρουμάνου – Κουρεμένου αποφοίτησε το 1980 από την Σχολή Ξεναγών Αθηνών και εργάστηκε σαν ξεναγός μέχρι το 1992. Ταυτόχρονα παρακολούθησε το πρόγραμμα του Deree College και αποφοίτησε το 1988 με double major στο marketing και accounting – finance. Το 1991 παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ΕΕΔΕ πάνω στο marketing. Εργάστηκε στο τμήμα marketing της οικογενειακής εισαγωγικής εταιρίας, μέχρι το 1994 που διέκοψε λόγω μητρότητας. Μέχρι και σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση διαχείρισης ακινήτων. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα κοινά του Αγίου Στεφάνου όπου μένει από το 1987. Συμμετείχε στα πρώτα χρόνια της έκδοσης της εφημερίδας Τοπικό Βήμα, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Β’ Παιδικού Σταθμού και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Β’ Δημοτικού Αγίου Στεφάνου. Από την αρχή της διαμονής της στον Άγιο Στέφανο ευαισθητοποιήθηκε για τα αδέσποτα ζώα και πρόσφερε εθελοντικά την βοήθειά της.

Από το 2015 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου “Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου” του οποίου εξελέγει Πρόεδρος, θέση στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα. Η δράση της ως Πρόεδρος του Σωματείου είναι γνωστή καθώς επίσης και τα αποτελέσματα τα οποία επιτεύχθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι ορατά στην καθημερινότητα των πολιτών. Είναι επίσης αντιπρόεδρος της ΚοινΣΕπ “EcoLibrium” που δραστηριοποιείται σε θέματα περιβαλλοντικά, φιλοζωικά αλλά και ευαίσθητων ανθρωπίνων ομάδων.

ΕΥΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ