Η Φρόσω Πολιτάκη με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΑΚΗ
Η Ευφροσύνη (Φρόσω) Πολιτάκη γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο από το 1980. Οι γονείς της μετοίκησαν εκεί από το Ρέθυμνο της Κρήτης και την Αμμόχωστο της Κύπρου. Είναι παντρεμένη μητέρα ενός παιδιού, γεγονός που την κάνει να έχει ιδέες και όραμα για έναν καλύτερο Δήμο! Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει Diploma στο ΗR (Ανθρώπινο Δυναμικό), είναι κάτοχος του ECDL, μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων όπως: Ανάπτυξη Στρατηγικής του Management των Ελληνικών επιχειρήσεων, Αναμόρφωση του Συστήματος της Δημόσιας Διοίκησης προς όφελος του πολίτη, Κοινωφελή έργα Υποδομής: Δαπάνη ή Επενδυτική Δραστηριότητα για την ανάπτυξη της οικονομίας. Διετέλεσε μέλος του πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος .
Με την υποψηφιότητά της θέλει να συμμετέχει ενεργά ως πολίτης για μια ποιότητα ζωής στον Άγιο Στέφανο και κατ’ επέκταση στον Δήμο Διονύσου, αλλάζοντας τη νοοτροπία στην τοπική αυτοδιοίκηση με καινοτόμες ιδέες και διαφάνεια.
Πιστεύει πως μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο Διονύσου γιατί προσβλέπουμε στο ίδιο όφελος. Αγαπάμε την πόλη μας και τον Δήμο μας !

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ