Η Γωγώ Νεστοριάδη με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΝΕΣΤΟΡΙΑΔΗ
Η Γωγώ Νεστοριάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταμάτα, όπου και κατοικεί μόνιμα.Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού 16 ετών. Η ενασχόλησή της ως δασκάλα, σε σχολείο της περιοχής, της έδωσε τη δυνατότητα να αφουγκραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των παιδιών και της σύγχρονης οικογένειας, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές δράσεις, έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη διάθεσή της για συνεισφορά. Έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των δημόσιων σχέσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Έχοντας όρεξη και τον απαραίτητο χρόνο, αποφάσισε να είναι υποψήφια, με στόχο να κάνει τον τόπο της ομορφότερο και ένα καλύτερο μέρος για όλους. Είναι επιτακτική ανάγκη οι κοινότητες να πάρουν πίσω τον χαμένο τους χαρακτήρα και ρόλο. Ένας ρόλος που την τελευταία πενταετία υποβαθμίστηκε και χάθηκε!

Ως ενεργός πολίτης και άνθρωπος της δράσης, βλέποντας αυτή την κατάσταση και πιστεύοντας σε μία διοίκηση πλήρως αποκεντρωμένη, επιθυμεί να αλλάξει τα πράγματα ώστε να γίνει ξανά η κοινότητα της Σταμάτας ενεργή στην καθημερινότητα.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ