Η Καλλιόπη Ταουξή με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Σταθερά στην ομάδα μας “Ανοιχτοί Ορίζοντες” η Καλλιόπη Ταουξή – Χριστιανίδη.

Η Καλλιόπη Ταουξή – Χριστιανίδη γεννήθηκε στον Άγιο Στέφανο όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι αρχιτέκτων – ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένη και με τον Δημήτρη Χριστιανίδη πολιτικό μηχανικό και έχει δύο παιδιά, την Κωσταντίνα, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα και τον Γιώργο, πολιτικό μηχανικό.

Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και στο ΤΕΕ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στο κέντρο παραδοσιακού χορού και μουσικής «ΕΜΜΕΛΕΙΑ». Είναι επίσης μέλος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «η Αγία Μαύρα», μέλος του Συλλόγου Ελληνίδων Επιστημόνων κ.α.

Εκλέχτηκε δημοτική συμβουλος στις εκλογές του 2002 και του 2006 με την παράταξη Δ.Α.ΣΥ. (Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση) και το 2010 με την παράταξη Α.Δ.Κ. (Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση).

«Ως κάτοικος της περιοχής, γνωρίζω σε βάθος τα προβλήματα του τόπου μας, διότι τα ζω και τα αντιμετωπίζω καθημερινά. Την τετραετία που πέρασε κατορθώσαμε να επιλύσουμε πολλά από αυτά αλλά και να δημιουργήσουμε αξιόλογα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Θέτω υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες» και τον Διονύση Ζαμάνη γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη αξιόπιστη παρουσία, ικανή να ολοκληρώσει το όραμά μας για έναν τόπο όπου το να ζεις και να δουλεύεις είναι προνόμιο”.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ