Η Μαρία Χορτατζάκη υποψήφια τοπική σύμβουλος Δροσιάς

Με τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς».

Ονομάζομαι Μαρία Χορτατζάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1974, ζώ τα τελευταία 20 χρόνια στην Δροσιά και είμαι Δημόσιος Υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είμαι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού ΜΒΑ στο ΕΚΠΑ -μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών με τίτλο “Διοίκησης Οικονομικών Μονάδων”. Επίσης είμαι επί πτυχίο φοιτήτρια ενός δεύτερου μεταπτυχιακού MSc –του τμήματος “Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων”. Παράλληλα είμαι παντρεμένη με το Χρήστο Πυρομάλη και μαζί αποκτήσαμε τέσσερα παιδιά. Την Ιωάννα (24 χρονών) μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Γενετική στο Πανεπιστήμιο της Limoges στη Γαλλία, το Νικόλα (23 χρονών) φοιτητή στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Στέλιο-Παναγιώτη (21 χρονών) φοιτητή στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Έλενα (12 χρονών) μαθήτρια ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου.
Στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Δροσιάς του Δήμου Διονύσου Αττικής, με την παράταξη της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Ζυγούνα. Κατά τη διετία 1-1-2017 έως 31-12-2018, διατέλεσα εκλεγμένο μέλος του Β΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επιπρόσθετα είμαι εθελόντρια αιμοδότρια από τα 18 μου χρόνια.
Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές κατεβαίνω υποψήφια τοπική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα της Δροσιάς με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς», όπου σε συνδυασμό με την μεγάλη μου εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση, τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων, παράλληλα με τις δυνατότητες των Τοπικών Συμβουλίων και την μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο τον οποίο ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο αυτό. Ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε ενός, σε επίπεδο τουλάχιστον τοπικό πρέπει να δοθεί ώθηση με την ψήφο μας σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο τόπος αυτός να γίνει όσο γίνεται περισσότερο φιλικός και φιλόξενος σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και τους πολίτες της πόλης αυτής.

Μαρία Χορτατζάκη
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δροσιάς
με τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς» 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ