Η Μαθηματικός και Τραπεζικός Βασιλική Μελετίου υποψήφια με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Την τοπική σύμβουλο Αγίου Στεφάνου καλωσόρισε ο Διονύσης Ζαμάνης.

“Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, την Βασιλική Μελετίου.

Η Βασιλική Μελετίου γεννήθηκε στο Μαρούσι και από το 2006 διαμένει μόνιμα στον Άγιο Στέφανο. Είναι έγγαμη με ένα τέκνο.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Σάμο. Το 2003, κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των φοιτητών της Σχολής και αποφοίτησε ένα χρόνο αργότερα, λαμβάνοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Heriot – Watt University της Σκωτίας, από όπου και έλαβε το μεταπτυχιακό της στα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά. Το 2013, πήρε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Derbyshire Business School της Αθήνας. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Από το 2015 μέχρι σήμερα, εργάζεται σε ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα στην ανάλυση πιστωτικού κινδύνου. Στο παρελθόν, επί δέκα συναπτά έτη, διετέλεσε στεγαστικός σύμβουλος στην ίδια τράπεζα, λαμβάνοντας μάλιστα το βραβείο βέλτιστης απόδοσης.

Η Βασιλική Μελετίου έχει λάβει ερασιτεχνικό δίπλωμα στην μελισσοκομική ενώ ασχολείται και με την ελαιουργία. Ήταν εθελόντρια στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Φάρος Ελπίδας» ο οποίος δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, προσπαθώντας να ενισχύσει τοπικές κοινωνίες χωρών που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Από το 2015 είναι εκλεγμένη τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αγίου Στεφάνου”.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ