ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: “Άνθρωποι σε θέση ευθύνης ασκούν κριτική για προσωπικό συμφέρον…”

Διαβάστε τι αναφέρει σε επιστολή που έστειλε στο edionysos.gr ο τοπικός σύμβουλος Δροσιάς.

“ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ… ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ !”

Το γράφω αυτό γιατί διάβασα πρόσφατα ανάρτηση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την “Δύναμη Ευθύνης”. Όταν αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου μας, το προσωπικό ήταν κοντά στα 400 άτομα, ενώ τώρα είναι περίπου 280. Οι ανάγκες του Δήμου αυξήθηκαν, τα οικιακά απορρίμματα και τα ανακυκλώσιμα επίσης. Ποτέ όμως δεν σταμάτησε η αποκομιδή τους. Μπορεί να υπήρχαν καθυστερήσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες, δεδομένων των μειώσεων του προσωπικού και των οδηγών των βαρέων οχημάτων αλλά και του προσωπικού καθαριότητας. Καθημερινά εκτελούνται 15 δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων μαζι με την ανακύκλωση, ενώ θα έπρεπε να γίνονται τουλάχιστον 18, ίσως και παραπάνω.

Η καταστροφική φωτιά στο Μάτι κινητοποίησε τους αρμόδιους φορείς και – σε συνεργασία με τον Δήμο μας – έγιναν διανοίξεις δρόμων, όπως στις Δημοτικές Ενότητες Διονύσου, Σταμάτας . Τοποθετήθηκαν πινακίδες και σημάνσεις σε όλους τους πυροσβεστικού κρουνούς του Δήμου μας.

Η αποψίλωση των πρανών γίνεται κάθε χρόνο, πάρα τις προσπάθειες της αντιπολίτευσης να καταψηφίσει τις εν λόγω εργασίες, προφασιζόμενη από αβάσιμες έως αστείες δικαιολογίες.

Διαβάζω για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για τα έργα που γίνονται και είναι φυσιολογικό, αφού είμαστε από τις λίγες περιοχές που δεν έχουν αποχέτευση. Για εμάς όμως, που το πρόβλημα αυτό μας ταλαιπωρεί χρόνια τώρα, βλέπουμε με τη σημερινή διοίκηση να λύνεται.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα έργα της αποχέτευσης είναι πρώτης σημασίας για τον Δήμο μας.
Το θέμα της σχολικής στέγης, παρά τα όσα προβλήματα, έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή διοίκηση η οποία συνεχίζει με την αναβάθμιση των σχολείων μας, μέσα από τα ΝΠ του Δήμου μας.

Λυπάμαι πραγματικά που άνθρωποι σε θέση ευθύνης δεν γνωρίζουν ή δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερωθούν για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο μας, παρά μόνο άσκησαν και ασκούν κριτική για προσωπικό τους συμφέρον.
Να ΄χαμε να λέγαμε…

Σταύρος Ουσταμπασίδης
Τοπικός Σύμβουλος Δροσιάς”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ