Η Ματούλα Σταϊκόγλου υποψήφια τοπική σύμβουλος στον Άγιο Στέφανο

Καλωσορίζουμε την Ματούλα Σταϊκόγλου, στην παράταξη μας. Η Ματούλα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στον Άγιο Στέφανο.
“Είμαι από την Αλιστράτη Σερρών και μεγάλωσα στην Αθηνά. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φαρμακευτική Σχολή. Είμαι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος Φαρμακείων τομέα Διονύσου, Ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου και Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Ασθενών με Λέμφωμα.

Στον Άγιο Στέφανο ζω από το 1982. Αυτός είναι ο τόπος μου! Εδώ γεννήθηκαν τα δυο μου παιδιά , η Νάντια και ο Γιώργος, εδώ πήγαν σχολείο και συνέχισαν με επιτυχία τις πανεπιστημιακές τους σπουδές. Εδώ δημιούργησα το φαρμακείο που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να γνωρίσω όλους εσάς!
Ολόκληρα 37 χρόνια, ένιωσα την αγάπη, την εκτίμηση και την υποστήριξη σας δουλεύοντας με ειλικρίνεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. Πάνω από όλα εργάστηκα για τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
Αυτή σας η αγάπη, στάθηκε έμπνευση και μου έδωσε το θάρρος να αποφασίσω την συμμετοχή μου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην τοπική ενότητα Αγίου Στεφάνου. Συμμετέχω σε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που σκοπό έχει να μας ενώσει όλους σε μια κοινή προσπάθεια αναβάθμισης της εγκαταλειμμένης πόλης μας.
Διεκδικώ μια θέση στην καρδιά σας μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο.
Σας καλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας, για μια πόλη που να μας αξίζει. Τα προβλήματα πολλά, τα ξέρουμε και τα ζούμε.
Πάμε λοιπόν
να ξεκινήσουμε την προσπάθεια
να κάνουμε τα θέλω μας πράξη!”
Καλή επιτυχία-Καλό αγώνα

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ