Η Παιδική – Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου θα συμμετέχει στο 9ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Η Παιδική και η Νεανική χορωδία Δήμου Διονύσου θα συμμετέχει στο 9ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ 10-12 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη!!

70 χορωδοί, με συνοδεία καταπληκτικής ορχήστρας, θα λάβουν μέρος σε ένα από τα ωραιότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα.
Η χορωδία μας εκπαιδεύεται στη σύγχρονη μορφή χορωδιακής μουσικής, με συνδυασμό θεατρικής κίνησης και χορού. Ειδικεύεται σε τραγούδια Μιούζικαλ και εξασκείται σε ειδικά σχεδιασμένες χορογραφίες, που κάνει τη διδασκαλία ακόμα πιο δύσκολη και απαιτητική.
Γι’ αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μιούζικαλ-μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα- είναι το καταλληλότερο να παρουσιάσει η χορωδία μας τη δουλειά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
1.Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μιούζικαλ είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές διοργανώσεις, άρτια οργανωμένο στην κατάμεστη, κάθε χρονιά, Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, 1.100 θέσεων.
2.Είναι αφιερωμένο στην Ειρήνη, τη Φιλία, τη Συναδέλφωση και την Αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς.
3.Διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό-Πνευματικό Σύλλογο “ΚΟΡΑΗΣ”.
4.Η αγάπη για το Μιούζικαλ που επιδεικνύουν οι χιλιάδες των θεατών που παρακολουθούν κάθε χρόνο το Φεστιβάλ και η θερμή ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς που δημιουργούν, κάνουν το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ μοναδικό γεγονός σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες ξεχωριστές και αξέχαστες συγκινήσεις.
5.Η Επίσημη Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019, στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς, με τη συμμετοχή όλων των χορωδιών.
6.Σε κάθε χορωδία που θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ θα απονεμηθεί Xρυσό κλαδί Eλιάς, σύμβολο Ειρήνης και Φιλίας του ελληνικού πολιτισμού.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΩΔΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

Χρυσούλα Τσιμούρη

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ