Τον πολυτάλαντο Ντίνο Σχηματαριώτη καλωσόρισε ο Διονύσης Ζαμάνης

Θα είναι υποψήφιος με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”.

“Διονύσης Ζαμάνης:

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» τον Ντίνο Σχηματαριώτη.

Ο Κωσταντίνος (Ντίνος) Σχηματαριώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνοιξη, με πατέρα από το Μπογιάτι και μητέρα από την Άνδρο (το γένος Ίσσαρη). Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Αναστασιάδου από τον Άγιο Στέφανο και έχουν δύο παιδιά, τον Μιλτιάδη και τον Έκτορα.

Είναι συνταξιούχος ηλεκτρολόγος – φωτιστής θεάτρου και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και την ξυλογλυπτική. Έχει λάβει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο πλαίσιο πάντα εκδηλώσεων των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

Με τα κοινά ασχολείται από πολύ παλιά. Διετέλεσε μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και, για πολλά χρόνια, αντιπρόεδρος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Επίσης υπήρξε μέλος του Ν.Π. «ΕΣΤΙΑ» από το 2014 έως το 2017.

«Με στόχο τον πολιτισμό και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Διονύσου και τη δημιουργία λαογραφικού μουσείου, αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόσκληση του δημάρχου Διονύση Ζαμάνη να συμμετάσχω – συνεργαστώ με τον συνδυασμό του, Ανοιχτοί Ορίζοντες.» ”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ