Η SKAG κάνει τη ζωή των αστέγων ευκολότερη, μέσω της Emfassis Foundation

H SKAG στηρίζοντας την Emfasis Foundation ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 15 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, θα μαζέψει και θα παραδώσει στο φορέα Emfasis Foudation, μεταχειρισμένα λειτουργικά κινητά τηλέφωνα, laptops, tablets, υπολογιστές, power banks ώστε να κάνει την ζωή των άστεγων ανθρώπων λίγο πιο εύκολη μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό τους αποκλεισμό.

Ποια είναι η Emfasis Foundation

Ανακύκλωση μεταχειρισμένων συσκευών – Καταλυτική για τον άστεγο και κοινωνικά αποκλεισμένο συνάνθρωπο

Η Emfasis Foundation εκτός από την προσφορά υλικών αγαθών και ψυχοκοινωνικής στήριξης σε κοινωνικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας, έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2018 την συστηματική εξοικείωση τους στις νέες τεχνολογίες.

Ειδικές ομάδες εθελοντών της Emfasis τους καθοδηγούν ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την έκδοση απαραίτητων δικαιολογητικών και επιδομάτων. Ενδεικτικά παρέχει συμβουλευτική όσον αφορά, κωδικούς για πρόσβαση στο TAXISnet , υποβολή δικαιολογητικών, πιστοποιητικά ένταξης σε δομές, τραπεζικά έντυπα, υποβολή φορολογικών δηλώσεων.

Η Emfasis συμβάλλει μέχρι στιγμής σε αυτόν τον σκοπό με όσα μέσα διαθέτει, χρειάζεται όμως και τη δική σας βοήθεια ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει.

Επικοινωνία στο email: stratosemfasis@gmail.com ή στο τηλέφωνο της οργάνωσης: 2114066140 για να ενημερωθείτε  σχετικά με την διαδικασία.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ