Η Βασιλική Νικολοπούλου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Πρόοδος”, υποψήφια με το Διονύση Ζαμάνη

Θα είναι υποψήφια με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”.

“Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» την Βασιλική (Κική) Νικολοπούλου.

Η Βασιλική (Κική) Νικολοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο. Τα τελευταία 20 έτη είναι μόνιμος κάτοικος στην Άνοιξη. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιούς, έναν ιατρό και έναν επιχειρηματία.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Επί 37 συναπτά έτη εργάστηκε ως λογίστρια και ασφαλίστρια και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά αριθμεί πολλά έτη. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ασπροπύργου το 1985 και το 1986 ενώ τις δύο τελευταίες διετίες είναι πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η πρόοδος» στην Ανοιξη.

«Ο μόνος δρόμος για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας, είναι αυτός της προσφοράς και της συμμετοχής στα κοινά. Πιστεύω ότι μπορώ και έχω να προσφέρω πολλά στο κοινότικο διαμέρισμα της Ανοιξης, όπου και βάζω υποψηφιότητα. Έχοντας ήδη την ιδιότητα της προέδρου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας αλλά και για τη διάσωση και ανάδειξη – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ