Ο οδοντίατρος Βασίλης Δαρδαμάνης, εκ νέου υποψήφιος με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Διαβάστε το Βιογραφικό του αντιδημάρχου Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Βασίλης Δαρδαμάνης, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Διόνυσο. Η καταγωγή του είναι από τις Παπαδάτες Πρεβέζης Ηπείρου. Είναι παντρεμένος με την ιδιωτική εκπαιδευτικό Κέλλυ Δελφάκη η οποία εργάζεται σε σχολείο της Αν.Αττικής και έχει δίδυμα αγόρια έντεκα ετών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και συμμετείχε σε εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια,διαφόρων ειδικοτήτων,της οδοντιατρικής.

Διατηρεί Οδοντιατρείο στην Δροσιά και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Οδοντιατρικής και μέλος του Δ.Σ.της Ένωσης Φοιτητών του Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Α.Π.Θ.). Ασχολείται με τον Αθλητισμό στον Διόνυσο από το 2004. Διετέλεσε πρόεδρος του Α.Ο. Διονύσου από το 2006 μέχρι το 2015 και στην συνέχεια μέλος και έφορος του Τένις.

Το 2013 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ΟΝΑΠ”Θέσπις“.

Είναι μέλος του Δ.Σ.της ΕΠΣΑΝΑ.

Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τους Ανοικτούς Ορίζοντες και ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙΣ» και στην συνέχεια το 2015 ανέλαβε Πρόεδρος του παραπάνω ΝΠΔΔ μέχρι την κατάργηση του. Επίσης συμμετείχε σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου.

Το 2017 έγινε Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας ζωής. Το 2018 ανέλαβε επιπλέον καθήκοντα όπως το αυτοτελές τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής,το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και άλλες αρμοδιότητες.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ