Ικανοποίηση στο Δήμο Διονύσου για την τοποθέτηση του Αθ.Μαρτίνου στη θέση του Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επερχόμενος Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για την τοποθέτηση του κου Μαρτίνου στην ιδιαίτερα τιμητική θέση του Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους, συγχαίροντάς τον, ενώ τόνισε ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του θα επιδιώξει να συναντηθεί μαζί του τόσο στο πλαίσιο του νέου θεσμικού του ρόλου αλλά και των ήδη στενών σχέσεων που έχουν καλλιεργηθεί με τους φορείς και την κοινωνία του Δήμου Διονύσου.    

Διαβάστε, επίσης, την ανακοίνωση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, που εκτιμούμε ότι εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και φορέων του Δήμου Διονύσου, δεδομένου ότι ο επίτιμος δημότης και ευεργέτης κος Μαρτίνος έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα κάθε φορά που υπάρχουν ανάγκες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.    

“Πολιτικός Διοικητής Αγίου Όρους

Με πολύ χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο μέγας ευεργέτης του Ναού μας κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, τοποθετήθηκε στην εξαιρετική θέση τιμής, πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, με έδρα την πρωτεύουσα του Άθωνα τις Καρυές.
Εξάλλου ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας τον είχε τιμήσει με το οφίκιο του Άρχοντος Έξαρχου το 2017.

Συγχαρητήρια!
Ο καλύτερος άνθρωπος σε σπουδαία θέση!

Ἱερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς
Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἁγίου Στεφάνου Αττικῆς”

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ