ΚΙΝΑΛ Βόρειας Αττικής: Συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας & είδη υγιεινής τη Μ.Δευτέρα και Μ.Τρίτη στο Κοινοτικό Κατάστημα Άνοιξης

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις.

“Σας προωθούμε συνημμένα, έγγραφο που μας απέστειλε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σύμφωνα με το οποίο μπορούμε να προβούμε (καλό είναι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας) στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών υγιεινής για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αττικής θα γίνει τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη από ώρες 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. στο Δημαρχείο της Άνοιξης του Δήμου Διονύσου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6979209217.
Παρακαλούμε προωθείστε τα παραπάνω σε τυχόν άλλα μέλη και φίλους που γνωρίζετε.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Βόρειας Αττικής
Βασίλειος Μπάρμπας”

 

“ΠΡΟΣ: Νομαρχιακές Επιτροπές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Συντονιστικές Γραμματείες Τοπικών Οργανώσεων

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του Δικτύου Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων, ανέλαβε την πρωτοβουλία της συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών προσωπικής υγιεινής και ειδών οικιακής καθαριότητας εν όψει του Πάσχα.

Αυτή η δράση μας θα έχει ως αποδέκτες οργανώσεις που απευθύνονται σε άπορους συνανθρώπους μας οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ενώ έχει αφετηρία ανθρωπιστικές αξίες τις οποίες διαχρονικά υποστηρίζουμε όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια και ο αλτρουισμός.

Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα άλλα είδη συγκεντρώνονται έως Μ. Τετάρτη (24 Απριλίου) στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Αλλαγής, Χαρ. Τρικούπη 50 καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χρηματικές επιταγές από καταστήματα τροφίμων, σούπερ μάρκετ, εργοστάσια, βιοτεχνίες, συνεταιρισμοί κλπ – προς διευκολυνσή σας και ανεξαρτήτως ποσού, ακόμα και ελαχίστου – γίνονται επίσης δεκτές απο την Γραμματεία του τομέα.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα η κάθε ΝΕ να συγκεντρώσει τις προσφορές σε χώρο επιλογής της και σε συννενόηση με την Γραμματέα του Δικτύου θα γίνει η μεταφορά τους στα Κεντρικά Γραφεία με δικό μας όχημα.

Με τη βεβαιότητα ότι οι Γραμματείς και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής θα κινητοποιήσετε τους Βουλευτές και υπ. Βουλευτές, τις Τοπικές Οργανώσεις, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους μας της περιοχής ευθύνης σας, μεταλαμπαδεύοντας την απαιτούμενη ευαισθησία και τα συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης, αναμένουμε την έμπρακτη δυναμική συμβολή σας.

Συντροφικά και με θερμές ευχές για Καλό Πάσχα!

Η Γραμματέας
του Δικτύου Εθελοντισμού, Οικολογίας και Κοινωνικών Κινημάτων του Κινήματος Αλλαγής

Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977323160”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ