Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Π.Πολάκη και τη Δ.Αυγέρη θα επισκεφθούν τη Δευτέρα 11/4 δομές υγείας σε Άγιο Στέφανο και Καπανδρίτι

Τρίτη περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις δομές πρωτοβάθμιας υγείας φροντίδας στην Ανατολική Αττική: Καπανδρίτι- Άγιος Στέφανος (Διόνυσος)- Αχαρνές στις 11 Απριλίου

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής τους βουλευτές Παύλο Πολάκη και Δώρα Αυγέρη και τη συμμετοχή των βουλευτών Ανατολικής Αττικής, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Καπανδρίτι, τον Άγιο Στέφανο (Διόνυσο) και τις Αχαρνές.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά δράση οργανωμένων επισκέψεων στα Κέντρα Υγείας στην Ανατολική Αττική το τελευταίο δίμηνο, με στόχο την ενημέρωση για τις συνθήκες λειτουργίας και τις ανάγκες τους, και τη δεύτερη όπου συμμετέχουν ο Παύλος Πολάκης, Βουλευτής Χανίων και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και η Δώρα Αυγέρη, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η περιοδεία ξεκινά στις 10 το πρωί από το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου. Συνεχίζεται με τις επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Αγίου Στεφάνου (Διονύσου), στην Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού και στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στις Αχαρνές.

Συμμετέχουν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, της Επιτροπής Υγείας της ΝΕ, της Ο.Μ.Καπανδριτίου, της Ο.Μ. Διονύσου και των πέντε Ο.Μ.Αχαρνών (Κέντρου Αχαρνών, Ανατολικής Αχαρνών, Δυτικής Αχαρνών, Θρακομακεδόνων-Ολυμπιακού Χωριού, Κάτω Αχαρνών), που ανέλαβαν από κοινού την πρωτοβουλία της δράσης.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ