Κωστής Κουριδάκης (ΕΥΠΟΛΙΣ): “Θα παλέψω για το Δήμο, έχω μάθει να δουλεύω από τα 12…” (βίντεο-φωτο)

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση της δημοτικής παράταξης “ΕΥΠΟΛΙΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κωστής Κουριδάκης, παρουσίασε ένα σύντομο ιστορικό αναφορικά με τη γέννηση του συνδυασμού, σημειώνοντας ότι η βασική αποστολή του είναι το καλό της πόλης, όπως άλλωστε δείχνει και το όνομα του συνδυασμού (ΕΥΠΟΛΙΣ).

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης σε μία φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία (ο ίδιος επέλεξε να αναφερθεί τόσο στους γονείς του, καθώς στα 4 παιδιά και την οικογένειά του) ξεκαθάρισε ότι θα παλέψει για το Δήμο Διονύσου, όπως έχει μάθει να κάνει στη ζωή του. “Δουλεύω από τα 12 χρόνια μου, οι γονείς μου δεν με μάζευαν” δήλωσε χαρακτηριστικά. Ακόμη ενημέρωσε ότι ο συνδυασμός θα ανοίξει δύο εκλογικά γραφεία, ένα στον Άγιο Στέφανο και ένα στην Άνοιξη, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του ΕΥΠΟΛΙΣ στις Δημοτικές Εκλογές.

Στη συνέχεια ο κος Κουριδάκης παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού και ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της Μαργαρίτας Καραβασίλη, πρώην ειδικής γραμματέως επιθεωρητών περιβάλλοντος με θέμα: «Tο όραμα μας για έναν κυκλικό, αειφόρο Δήμο». Η κα Καραβασίλη υπογράμμισε ότι με τις ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις θα μπορούσε και ο Δήμος Διονύσου να αποτελέσει στο μέλλον ένα πρότυπο κυκλικής οικονομίας και αειφόρου ανάπτυξης, κάτι που έχουν καταφέρει άλλοι Δήμοι όπως των Τρικάλων, της Κοζάνης κλπ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Καρασαρλής, Στέλιος Κοροβέσης και Κυριάκος Κοντάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον Διόνυσο” Νίκος Κλήμης.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ