Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δροσιά: “Γνωρίζω τα προβλήματα του Δήμου Διονύσου – 2 δις θα διατεθούν συνολικά στη χώρα για την πολιτική προστασία”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τον Δήμο Διονύσου επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια μεγάλη εκδήλωση – ομιλία παρουσία εκατοντάδων πολιτών στην κεντρική πλατεία Δροσιάς, ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Τον κ.Μητσοτάκη υποδέχθηκαν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Διονύσου Λία Λαγού, η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη, εκπρόσωποι της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, η Υπουργός Σ.Ζαχαράκη, οι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής Σ.Πέτσας, Β.Οικονόμου, εκπρόσωποι Υπουργών και Βουλευτών, Πολιτευτές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων αλλά και πολλά αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη.

Τον Κ.Μητσοτάκη καλωσόρισαν από μικροφώνου η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διονύσου Λία Λαγού και η Δήμαρχος Κ.Μαϊχόσογλου, η οποία αφού υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο η επίσκεψή του, με την ιδιότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού, αναφέρθηκε επιγραμματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διόνυσος, αναφέροντας το οικιστικό, την πολιτική προστασία, τα λατομεία, τα διόδια και τα θέματα ασφάλειας.

Ο κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του ανέφερε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα του Δήμου Διονύσου, καθώς συνεργάζεται με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την Ανατολική Αττική και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την επίλυσή τους. Ειδικά για το θέμα της πολιτικής προστασίας, υπογράμμισε ότι θα διατεθούν συνολικά 2 δισεκατομμύρια μέσα στα επόμενα χρόνια σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ υπενθύμισε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δόθηκαν για πρώτη φορά πάνω από 300 εκατομμύρια για καθαρισμούς στο πλαίσιο της πυροπροστασίας.

Σημειώνουμε ότι στο τέλος της ομιλίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Νεκτάριος Πίλτσης παρέδωσε υπόμνημα στον Πρωθυπουργό με θέματα των επαγγελματιών της περιοχής.

“Μπορεί να έχουμε διαφορές με τους αντιπάλους μας αλλά δεν είμαστε εχθροί, δεν πλακωνόμαστε στο ξύλο…”

Στο πολιτικό μέρος της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο στόχο και το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κάλπη είναι άδεια και θα πρέπει να γεμίσει. Υπογράμμισε πάντως ότι είναι αισιόδοξος αναμένοντας ένα πολύ θετικό εκλογικό αποτέλεσμα στις 9 Ιουνίου. Θύμισε μάλιστα ότι στις προηγούμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία ειδικά στο Δήμο Διονύσου είχε επιτύχει πολύ υψηλά ποσοστά.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι η Κυβέρνηση έχει κάνει πολλές αλλαγές για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Αναφέρθηκε στην ακρίβεια και την ανάγκη προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας, στην υγεία, στην παιδεία και τους νέους, τις προσπάθειες για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αλλά και τη μεταρρύθμιση της επιστολικής ψήφου.

Τέλος, αναφερόμενος στην αντιπολίτευση είπε δεν επιθυμεί να ασκήσει αυτή τη στιγμή κριτική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μπορεί να έχουμε διαφορές με τους αντιπάλους μας αλλά δεν είμαστε εχθροί, δεν πλακωνόμαστε στο ξύλο…”

Το edionysos.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε 3 βίντεο από την επίσκεψη – ομιλία του Πρωθυπουργού και φωτογραφίες.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ