ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Διαδήλωση κατά του φασισμού στον Άγιο Στέφανο

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε το χθεσινό κάλεσμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Άγιο Στέφανο.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και διαδήλωσε ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά. Δόθηκε δυναμική απάντηση σε όσους νόμιζαν πως μπορούν να κάμψουν το ηθικό των κομμουνιστών. Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν οτι θα βάλουν εμπόδια στην δράση μας. Η φασιστική συμμορία που δρα στην περιοχή μας και καθοδηγείται από την Χρυσή Αυγή πήρε την απάντησή της, οι εργαζομένοι του τόπου μας στηρίζουν την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες! Δεν συγκινούνται από τα κροκοδείλια δάκρυα των υπόλοιπων συνδυασμών, που όψιμα αποφάσισαν να καταδικάσουν τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Τεύκρος Παντελόγλου ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση, «στα ψηφοδέλτια των υπόλοιπων συνδυασμών στον Δήμο Διονύσου έχουν διαχυθεί Χρυσαυγίτες για αυτό και δεν καταδίκασαν τις δύο προηγούμενες επιθέσεις που δεχτήκαμε, οι υπόλοιποι συνδυασμοί βλέπουν το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής ως δεξαμενή ψήφων, θα τους ξεσκεπάσουμε!»
Ο Τεύκρος Παντελόγλου κάλεσε τους εργαζόμενους, τους νέους , τους ανέργους, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσείρωση, να καταδικάσουν την κυρίαρχη πολιτική με ψήφο στο ΚΚΕ.
Με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές και το σφυροδρέπανο στις ευρωεκλογές, κάνουμε την διαφορά!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ