ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: “Την Κυριακή η ψήφος να είναι κόκκινη και αγωνιστική”

Την Κυριακή η ψήφος να είναι κόκκινη και αγωνιστική!

Μεθαύριο Κυριακή, πάνω από την κάλπη, σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, συγκρούονται δύο σχέδια. Το ένα το έχει δοκιμάσει ο λαός, είναι το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων, το αντίθετο σχέδιο είναι αυτό για το οποίο αγωνίζεται το ΚΚΕ και αφορά το σήμερα και το αύριο του λαού.
Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Δήμο Διονύσου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Τεύκρος Παντελόγλου, όλοι οι υποψήφιοι καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικροεπαγγελματίες, τους νέους, τους συνταξιούχους, όσους και όσες πλήττονται από την βάρβαρη πολιτική της Ε.Ε και των κομμάτων της, αυτή την Κυριακή να κάνουν την διαφορά, να στηρίξουν το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!

Ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα, σημαίνει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στην ενιαία αντιλαϊκή πολιτική. Σημαίνει να παλεύει ο λαός από καλύτερες θέσεις, να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για να οργανώσει την αντεπίθεση.
Τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας, ξέρουν ποιοι είναι οι κομμουνιστές. Είναι αυτοί που παλεύουν για να δωθεί λύση προς όφελος του λαού, στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

• Είναι αυτοί που αναδεικνύουν τις δυνατότητες που υπάρχουν στον Δήμο μας, όπως είναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται δεσμευμένα στα αποθεματικά ταμεία και δεν αξιοποιούνται, γιατί οι προηγούμενες δημοτικές αρχές τα χάρισαν στις τράπεζες, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχουν σχολικές υποδομές, την ίδια στιγμή που αναθέτουν σε εργολάβο να αλλάξει τις λάμπες στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού!
• Είναι αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου όταν κινητοποιούνταν ενάντια στην απληρωσιά και στις διώξεις.
• Είναι αυτοί που αναδεικνύουν την ρίζα των δυσκολιών που βιώνει σήμερα η νεολαία, όπως είναι η ανεργία, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, τα χαμένα εργασιακά δικαιώματα.
• Είναι αυτοί που δεν λένε κούφια λόγια για δήθεν πράσινη ανάπτυξη, για ηλεκτρονικές υπηρεσίες, για οικολογία, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει αποχέτευση, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει σχέδιο πυροπροστασίας, την ίδια στιγμή που το ρέμα στο «Φασίδερη» είναι γεμάτο χημικά από τις βιομηχανίες.

Oι κομμουνιστές είναι αυτοί που συγκρούονται με τον φασισμό, όταν οι άλλοι συνδυασμοί δεν βγάζουν άχνα και τους υποθάλπτουν ξεδιάντροπα, γιατί τους βλέπουν ως δεξαμενή ψήφων!

Μέχρι τη Μέχρι την τελευταία ώρα παλεύουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, παλεύουμε για να είναι το ΚΚΕ το ισχυρό στήριγμά μας της επόμενη μέρα!

Καλό Κόκκινο βόλι, με αισιοδοξία και θάρρος, για να έρθουν καλύτερες μέρες!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ