Νίκος Καρυστινός: “Υπήρξα ανέκαθεν θιασώτης των συναινέσεων…”

Ο πρώην Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ ευχαριστεί Καλαφατέλη και Ζαμάνη για την πρότασή τους να εκλεγεί μέλος στο Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου “Θεόδωρος & Δέσποινα Κυριακίδου” και χαρακτηρίζει “τυχαίο γεγονός” την μη εκλογή του στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Του Νίκου Καρυστινού *

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και της Δύναμης Ευθύνης Γιάννης Καλαφατέλη για την τιμητική πρότασή του να εκλεγώ μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Ιδρύματος «ΘΕΟΔΩΡΟΣ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ». Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη και τους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την υποστήριξη της πρότασης αυτής.

Υπήρξα ανέκαθεν θιασώτης των συναινέσεων και της διαπαραταξιακής συνεργασίας, προκειμένου να λειτουργήσει ο Δήμος σωστά και προς όφελος των δημοτών.

Το ότι η εκλογή μου αυτή δεν κατέστη εφικτή, λόγω ενός «τυχαίου» γεγονότος, δεν πρέπει να μας αποσπάσει από την ουσία της υπόθεσης : Στο νέο σκηνικό που διαμορφώνει ο “Κλεισθένης” είναι σημαντική – και σε κάποιες περιπτώσεις απαραίτητη – η συναίνεση όλων, ιδιαίτερα δε των δυο πρώτων παρατάξεων, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούν τον Δήμο μας. Στο κάτω κάτω όλοι τον Διόνυσο αγαπάμε και όλοι για τον Διόνυσο ενδιαφερόμαστε.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

*Ο Ν.Καρυστινός είναι πρώην Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ, πρ.δημοτικός σύμβουλος Δήμου Διονύσου και μάχιμος δικηγόρος.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ