Ο Άγγελος Μπόρας με το ΕΥΠΟΛΙΣ

Παρουσιάζουμε τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Δ.Κ Αγ Στεφάνου, Μπόρα Αγγελο.

Ο Αγγελος Μπόρας γεννήθηκε στο Λιβαδάκι Αρκαδίας με ρίζες από τον Αγ Στέφανο μητέρα Μικρασιάτισα και πατέρα Αρκάδα. Ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση στο Λύκειο Κηφισιάς και τις σπουδές του ως εργοδηγός Δομικών Εργων και Τοπογράφος Εργοδηγός στις σχολές Δοξιάδη. Εργάσθηκε ως εργοδηγός και εργοταξιάρχης σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα υποδομών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Δημιούργησε τη δική του τεχνική εταιρεία με την οποία έχει συμμετοχή σε σημαντικά τεχνικά έργα.
Διακρίνεται για την αλήθεια, ισονομία και το μεράκι του για τα κοινά, τις γνώσεις του σε θέματα υποδομών και τεχνικών έργων ενώ έχει αγωνιστεί δυναμικά για την διαφάνεια, αξιοκρατία και ισονομία στο τομέα των δημόσιων έργων (Γήπεδο ποδοσφαίρου Σταμάτας – Σχολεία Αγ. Στεφάνου).

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Πέππα με την οποία απέκτησαν τον Θοδωρή, πολιτικό μηχανικό, που τους χάρισε και τα δύο όμορφα εγγόνια τους.

Συστρατεύτηκε στο Εύπολις με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωστή Κουριδάκη για να αγωνιστεί για τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και το νοικοκύρεμα της πόλης που ζει, μεγάλωσε τα παιδιά του, μεγαλώνει τα εγγόνια του και αγαπά.

Θα συνεχίσει τώρα να αγωνίζεται με το Εύπολις Συνεργασία Δημοτών Διονύσου για την αλήθεια, ισονομία, ειλικρίνια και αποδοτικότητα.

ΕΥΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ