Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού Βασίλης Δαρδαμάνης με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Δείτε τι έγραψε ο Διονύσης Ζαμάνης στη σελίδα του.

“Διονύσης Ζαμάνης

Σταθερά στην ομάδα μας “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, ο Βασίλης Δαρδαμάνης.

Ο Βασίλης Δαρδαμάνης, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Διόνυσο. Η καταγωγή του είναι από τις Παπαδάτες Ηπείρου. Είναι παντρεμένος με την ιδιωτική εκπαιδευτικό Κέλλυ Δελφάκη και έχει δίδυμα αγόρια έντεκα ετών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και συμμετείχε σε εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια, διαφόρων ειδικοτήτων, της Oδοντιατρικής. Διατηρεί οδοντιατρείο στην Δροσιά και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Φοιτητών του Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Α.Π.Θ.).

Ο Βασίλης Δαρδαμάνης ασχολείται με τον Αθλητισμό στον Διόνυσο, από το 2004. Διετέλεσε πρόεδρος του Α.Ο. Διονύσου από το 2006 μέχρι το 2015 και στη συνέχεια μέλος και έφορος του Τένις. Το 2013, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ». Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ). Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τους «Ανοικτούς Ορίζοντες». Όντας ήδη μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙΣ», το 2015 ανέλαβε Πρόεδρός του, μέχρι την κατάργησή του. Συμμετείχε επίσης σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας ζωής. Το 2018 ανέλαβε επιπλέον καθήκοντα όπως το αυτοτελές τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και άλλες αρμοδιότητες”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ